HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Лазару Симићу и Богдану Поповићу додељене награде из фонда Милица Величковић”

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

Награду у новчаном износу од 30.000 динара, као ђаку генерације на крају средњошколског образовања добио је Богдан Поповић, док је Лазару Симићу, за одличан успех у току осмогодишњег школовања уручена новчана награда у износу од 20.000 динара. 

Награде се додељују из Општинског фонда „Милица Величковић“ у знак сећања на покојну Милицу Величковић, изузетно талентовану девојчицу, која је низала изузетне резултате у школи, цртању, писању и другим областима.

Новац у фонд пристиже са разних страна, од многобројних донатора, из буџета општине Медвеђа, као и продајом слика мајке девојчице, иначе пензионисане наставнице ликовне културе која је поклонила на дар ђацима генерације по једну своју слику на платну. 

Данашњем уручивању награда, испред фонда Милице Величковић присуствовали су отац и сестра покојне Милице, просветни радници, који су награђеној деци пожелели успех у даљем школовању.

Председник општине Медвеђа, др Небојша Арсић, истакао је да по обичају додела награда буде око Видовдана, након поделе сведочанстава и завршених обавеза око матурских и завршних испита.

„Мало је општина у Србији који на овакав начин негују, с једне стране меморијал, а са друге, напредак и знање младих људи. Наша деца су скромна, вредна и културна, могу да се похвале и изузетним знањем које понесу из школских клупа, захваљујући наставницима и професорима, чијим саветима, знањем и трудом, деца остварују запажене успехе и резултате кроз даље школовање. Поред доделе новчаних награда најбољим ђацима генерације, ове године смо решили да обрадујемо и све ученике на територији општине Медвеђа, и то са 10 бесплатних карата за базен у Сијаринској Бањи”, рекао је председник општине др Небојша Арсић. 

Честитајући добитницама, Лазару и Богдану, председник је истакао да је ово престижна награда и да родитељи треба да буду изузетно поносни на своју децу.

 

 1625079719888

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top