HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Карневал најмлађих, младих и увек младих

ПДФ Штампа Ел. пошта

-

Почетак летње туристичке сезоне је другу годину за редом отворио фестивал под називом „Карневал најмлађих, младих и увек младих“.

         Карневал на челу са мажореткињама свој дефиле отпочео је из Сијаринске Бање уз пратњу дувачког оркестра Исидора Зећировића. Свечана поворка мажореткиња, мештана, гостију из Бање и управе СБР “Гејзер”, Туристичке организације и општине Медвеђа након завршетка програма у Сијаринској Бањи, преселила се у центру Медвеђе где су се дефилеу придружили и остали учесници програма. Средња група мажореткиња из Лесковца повела је карневал најмлађих учесника маскенбала почев од беба у колицима, деце из вртића Предшколске установе “ Младост” које су васпитачи заједно са родитељима лепо маскирали али и свих осталих грађана који су узели учешће на маскенбалу.

         Централни догађај је био на платоу испред Дома културе, где је све окупљене грађане испред организатора фестивала поздравио Милан Стевановић, након чега се присутнима обратио и председник општине Медвеђа, др Небојша Арсић. “Лепо је видети оволико младог света у нашој општини. Ово је друга година како одржавамо овај Карневал посвећен младима и онима који се тако осећају. Жеља је свих нас да фестивал постане традиција Медвеђе, а једино поштовањем своје културе, уважавањем различитости наше мултиетничке средине постаћемо права мала оаза шареноликости која ће привлачити туристе да нас посете и упознају све чари ове нетакнуте природе.”

              Карневалски програм је отпочео представљањем по групама маскираних малишана, а након тога изведене су плесне тачке групе из Лесковца “„Step by step“, УГ „Елан“ и „Квинта“, из Медвеђе. “.

       Председник општине заслужнима је уручио захвалнице. У име гостију из Лесковца захвалницу је примио Мирољуб Радивојевић, представник ТО Лесковца.

         Велику помоћ у организацији манифестације поред деце и васпитача из ПУ “Младост“ из Медвеђе пружили су и ученици основне школе „Горња Јабланица“ предвођени наставницом ликовне културе Радмилом Додеровић, који су заједно са запосленима у ТО Медвеђа уредили простор испред дома културе.

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top