HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

verzija-3

logo-informator

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

arkiv

Organizata turistike

pdf Shtyp Email

-

Organizata turistike
Organizata turistike e komunës së Medvegjës është themeluar me Vendimin e Kuvendit komunal të komunës së Medvegjës numër 06-180 / 07-01 nga 1. qerrshori i vitit 2007.
Merremi me:

  • Punimin e programit për zhvillim të turizmit dhe akteve të duhura për planifikim për vendet turistike në teritorin e komunës.
  • Përmirsimin e kushteve të përgjithshme të banimit në komunën e Medvegjës, si dhe përmirsimin e ekonomis turistike, të gjitha me qëllim krijimi një mjedisi tërheqës të turizmit.
  • Udhëzimin dhe koordinimin e aktiviteteve të bartësve të ofertave turistike si dhe inkurajimin për ndërtimin dhe zhvillimin e infrastrukturës turistike, sportive dhe rekreative si dhe të tjera përmbajtjeve.
  • Organizimin e aktiviteteve turistiko-informative të propagandës, në teritorin e komunës, të gjitha me qëllim të prezentimit dhe promovimit të pasurive turistike.
  • Valorizimin, ruajtjen dhe mbrojtjen e pasurive turistike,dmth. motiveve natyrore dhe antropogjene të Jablanicës së Epërme.

Merremi gjithashtu me organizimin e ekskurzioneve, vizitave të monumenteve kulturore dhe historike, objekteve dhe lokaliteteve, vizitave të teritoreve në përcjellje të udhrrefyesve lokal, caktimin dhe njoftimin e vizitave, organizimin e manifestimeve sportive dhe kulturore. Organizojm kongrese dhe takime shkencore, seminare, merremi me ngritjen e kulturës turistike të banorëve të kësaj rrethine, pregaditjen e një marke të njohur të kësaj zone, organizojm promovime të ndryshme, anketa, vendosjen e produkteve me motive dalluese etnike të këtij rajoni, japim informata dhe tjera shërbime që nuk jan të përmendura.

Kontakti:

Adresa: Organizata turistike e komunës së Medvegjës, rr.Kej pa numër.
16240 Medvegjë

Telefoni:+ 381 (0)16 891-348
Faks: +381 (0) 16 891-106

e-adresa: Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

min pravde

skgo

kanc-or

Evropski-PROGRES

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

GIS logo

interna reviz

zastitnik banner

ban bug 2015

finance banner

 

Временска прогноза

top