HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

verzija-3

logo-informator

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

arkiv

Urimet e kryetarit të komunës për të punësuarit

pdf Shtyp Email
-

Sot,  në  sallën  e Kuvendit  të komunës së Medvegjës ,  kryetari i  komunës  dr Nebojsha Arsiq ju  ka  dëshiruar  të  githë  të punësuarve në  Adminstratën komunale  të komunës  së Medvegjës vitin  2016.  të lumtur dhe  të  suksesshëm. Posaqërisht  ka  theksuar  që  do  të mundohet  që Adminstrata të  jetë  e  suksesshme në punën  e  vetë, dhe ka  theksuar  që  do  të  kërkojë angazhimin  më  të madhë  në punën , profesionalitet   dhe  disciplinë  nga  të punësuarit.

Me  atë  rastë, nga  ana  e  kryetarit  të komunës  është  japur një  dhuratë  ish  puntorit   të  Adminstratës  komunale, Millutin Vukoviq- Dille,  për  shkuarjen  në  pension.

 

Zyrja për zvoglimin e varfëris

pdf Shtyp Email
-

Dje komunën tonë e ka vizituar Vesna Civriq,kryetarja NV “Duga” nga Ada.Qëllimi i vizitës është projekti për themelimin e Zyrës për zvoglimin e varfëris,e cila realizohet në bashkëpunim me Ministrin për punë dhe politikën  socijale të Republikës të Sërbis.

“Me hapjën e kësaj zyrje ,konsiderojm këthimin e dinjitetit të njeriut,personat të cilët i turpërohen varfëris,të cilët nuk dojnë të kërkojn lëmoshë, por  dëshirojnë  të  punojnë  diqka , ajo  ju  mundësohet përmes  kësaj  zyrje “, ka  thënë Vesna.

Kryetari i  komunës, Dr Nebojsha Arsiq ka thënë  “Që  përmesë  kësajë  rruge  do të bëhet  hapi  i  rëndësishum në  luftën kundur  farfëris   dhe  që  në  atë  mënyrë  do  tju ndihmohet  personave të  rrezikuar  socialishtë që më  lehtë  të  vin  deri  te  fitimi  për  ushqim, nxehtësis  dhe  barnave, si  dhe  të marrin këshilla  të  caktuara “.

Hapja  e  zyrës pritet  të bëhet  për një  muaj  ditë, pas  rregullimit të  nevojëshum të  dokumentacionit.

 

Vazhdimi i studimeve në Medvegjë

pdf Shtyp Email
-

E  hënë , 30 nëntorë  të  vitit 2015

Në ditën, 30. Nëntorë  të vitit 2015 ka  filluar  me  punë  fakulteti  Ekonomik  dhe Juridik   në Medvegjë.

Fillim  të  suksesëshum   të  vitit 2015/2016   dhe  vazhdimin e studimeve  në Medvegjë, studentëve  ju ka  dëshiruar  kryetari  i komunës , Dr Nebojsha Arsiq, si  dhe  personeli i  fakultetit.

Afër  fjalëve   dhe   dëshirave  të  mira, kryetari   ju ka  premtuar bashkëpunim më  të mirë  dhe  kushte   studentëve të  cilit mbesin  të  studiojnë në  Medvegjë.

 

View the embedded image gallery online at:
https://medvedja.org.rs/index.php/sq.html#sigProId8d55c14b62

 

 

KONFERNCA NË TEMËN E SHFRYTEZIMIT TË BURIMEVE TË RINOVUESHME TË ENERGJISË

pdf Shtyp Email
-

Me ditën 26.11.2015 në sallën e KK të Medvegjës është  mbajtur Konfernca në temën e shfrytëzimit të burimeve të rinovueshme të energjisë.Konfernca është mbajtur në organizimin e Qendrës për zhvillimin e rrethit të Jabllanicës.

Konferencëne e ka hapur dhe ka përshëndetur musafirët kryetari I komunës dr Nebojsha Arsiq I cili në fjalimin ka theksuar potencijalet natyrore dhe njerëzore me të cilat komuna disponopn të cilat është e nevojshme të shfrytëzohen me qëllimin e punësimit dhe mbajtjen e të rinjëve në Medvegjë.Afër kryetarit në konferenc kanë folur dhe Boris Illijevski , para SREBRO, organizacioni nacional për biomas, për biomasën si potencijali energjetik për zhvillimin social local-ekonomik, si dhe Bojan Ivkoviq, bashkpunimi I pavarur  për energjetikën nga komuna e Pirotit-në provojat e komunës së Pirotit në projektet partneritetet publiko-private në fushën e efiçiencës së energjisë.

View the embedded image gallery online at:
https://medvedja.org.rs/index.php/sq.html#sigProId57c5b9228c

 

NDARJA E FONDEVE STIMULUESE PËR FERMERËT PËR VITIN 2015

pdf Shtyp Email
-

Në sallën e Kuvendit Komunal të Medvegjës është bërë  dhënia e një kontrate në shpërndarjen e fondeve stimuluese nën Programin e mbështetjes për zbatimin e politikave për bujqësi dhe zhvillim rural në komunën e Medvegjës për vitin 2015. Kontratat ju ka shpërnda  Dr Nebojsha Arsiq, kryetar i komunës. E drejta për stimuj nga ana e investimeve të gjeneruar një total prej 105 përdorues në shumën totale prej 4,451,924.61 dinarë. E drejta për masat e mbështetjes direkte atij për të matur subvencionet riprodhimi arritur 47 përdoruesit me një shumë totale prej 234,000.00 dinarë.

View the embedded image gallery online at:
https://medvedja.org.rs/index.php/sq.html#sigProIdb7c190810a

 
Ma artikuj...
<< Fillo < Para 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetri > Fund >>

Faqe 1 nga 134

Predsednik-rs

Vlada-rs

min pravde

skgo

kanc-or

Evropski-PROGRES

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

GIS logo

interna reviz

zastitnik banner

ban bug 2015

finance banner

 

Временска прогноза

top