HOT Business - шаблон joomla Книги
  • Ћирилица
  • Shqip

pitajte predsedika

logo-informator

ozakonjenje baner

logo-objedinjena-prcedura

logo virtuelni maticar

 evrtic

 ologo

javne nabavke

logo-zahtev-informacije

baner pitanja i odgovori

Инвестирајте у Медвеђу

Пријавите комунални проблем

dokumenta-publikacije

biracki spisak

Архива текстова

Представници Ватерполо савеза Србије у посети општини Медвеђа

ПДФ Штампа Ел. пошта

Данас је у кабинету председника општине Медвеђа, одржан састанак са представницима Ватерполо савеза Србије и директором спортског центра “25. мај“ на коме се разматрало о положају овог спорта на југу Србије.

Виктор Јеленић, некадашњи репрезентативац наше земље у ватерполу, сада председник Ватерполо савеза Србије, затим генерални секретар савеза, Немања Маријан и извршни директор Ђорђе Ђорђевић, посетили су општину Медвеђа како би промовисали ватерполо и том приликом донирали голове и лопте општини Медвеђа за овај најтрофејнији спорт у Србији.

Поред гостију из Ватерполо савеза Србије, састанку је присуствовао и Јован Кнежевић, директор комплекса базена спортског центра „25.мај“ из Београда, као и играчи и представници Ватерполо клуба „Видра“ из Лесковца.

Након одржаног састанка у кабинету, гости су обишли ватерполо базен у Сијаринској бањи, где ће бити намештени потпуно нови голови за ватерполо спорт. 

Председник општине Медвеђа, захвалио се челним људима Ватерполо савеза Србије на поклону и помоћи коју ће савез пружити да општина Медвеђа у скоријој будућности оформи домаћи ватерполо клуб. Поред тога, додао је да локална самоуправа издваја много више средстава него протеклих година, па је ова посета била у циљу популаризације спорта уопште, а посебно ватерпола за шта у Сијаринској бањи постоје услови. С обзиром на олимпијски базен који је на располагању становницима Медвеђе и одржаног првог међународног турнира у ватерполу у Сијаринској Бањи, све је веће интересовање младих за бављење овим, али и другим пливачким спортовима.

 

Predsednik-rs

Vlada-rs

image001

 dobra uprava banner

 eUprava

skgo

images

Evropski-PROGRES

 vodic baner

SP Logo osnovni

Baner Pecat 211x81

 Znak srp

            SRPS ISO 9001:2015

izbori banner

 budzet banner 

resursi baner

mapa invalidnos

progbudzet

Vrtic-LOGO

Туристичка организација општине Медвеђа

logogej

interna reviz

zastitnik banner

 

 

 

 

Временска прогноза

top